Om oss – Norsk

Grunnleggerne

Grunnleggerne representerer det internasjonale aspektet og tankegangen bak bloggen ved at de selv kommer fra 3 forskjellige land:

richard-simpsonRick Simpson

Bor i Poynton, like ved Manchester, og er en av grunnleggerne av FC United of Manchester. Han jobber i baren under Main Stand på stort sett alle hjemmekamper, og hvis du ser han på tribunen roper han minst like høyt som alle de andre. Rick har også vært med på å hilse internasjonale gjester velkommen, samt organisere mang en pub-til-pub tur og middager for FC United fans fra alle verdens hjørner. I sitt arbeid med utenlandske fans har han fått mange nye venner.

 

 

ek3Erik Kunert

… er en av de Rick har blitt venn med etter et besøk hos FC United. Erik har siden 2007 vært dypt involvert i FC United og har både skrevet i FCUMs kampprogram og administrert Facebook-siden til FC United International Branch. Han arrangerer også fotballreiser til Storbritannia, for alle som er interessert, på Fotball Flight. Erik bor i Wittenberg, Tyskland og er bloggens tekniske geni.

 

 

linus-linusLinus Lind

… bor i Uppsala, Sverige og var på sin første FC United-kamp i 2009. Da ringte han hjem til sin far og kunne fortelle at; “Dette er hvordan engelsk fotballkultur skal høres ut!”. Siden den gang har FC United-avhengigheten hans vært økende og Linus gjør sitt beste for å spre budskapet om “FC United-måten” både i Sverige og internasjonalt.

 Hvorfor jag elsker FC United

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.