FAQ – Svenska

Den här bloggen är din blogg!

Vad är “The Sloop John B.”?

“The Sloop John B.” är inte bara en klassisk sång av Beach Boys som FC sedan gjort till sin läktaranthem utan också ett nytt hem för alla från hela världen som djupt bryr sig om det som en gång var “folkets sport” och som nu har blivit en multimiljard-industri med passionerade fans i botten på pyramiden – utnyttjade och ignorerade.

Vårt huvudfokus är att sprida FC United of Manchester‘s filosofi på en internationell arena. Här kommer vi att samla artiklar, videoklipp och supporterberättelser från hela världen om vad som helst som rör FC United. Men vem som helst som också vill bidra med ämnen som inte har med FC att göra kan också göra det så länge det har med “Against modern football”-rörelsen att göra.

The Sloop John B. satsar på att vara internationell, vilket innebär att vem som helst kan lägga upp sina egna inlägg på sitt eget språk så att folk från det landet får veta mer om FC United. Resten av oss får använda google translate.

Vad menar ni med “Den här bloggen är din blogg”?

Vi menar att vi vill att du skall bidra till innehållet lika mycket som vi gör. Den här bloggen är tänkt att vara interaktiv och med det menar vi att vem som helst kan lägga till material i kategorierna som vi har här på “The Sloop John B”. Blogginläggen du skapar kommer att granskas av våra administratörer och om de bedöms passa in i en av våra kategorier, kommer vi att publicera dem.

Förklara kategorierna, är du snäll?

Det finns tre huvudsakliga FC-relaterade kategorier: “FC Articles”“FC Videos” och “FC Fan Stories”. Var och en av dessa kategorier är flerspråkig på det sätt att vi har underkategorier för varje språk som finns representerat på denna blogg.

Utöver detta finns också en kategori kallad “Against Modern Football” i vilken du publicerar allt material om “Against Modern Football”-rörelsen som inte är FC-relaterad. Kategorin har tre underkategorier som kommer att förklaras mer i detalj längre ned.

FC Articles

Här kan du publicera länkar till olika artiklar om FC United som du tycker är intressanta. Språket i artikeln bestämmer under vilken språkkategori som artikeln skall publiceras.

FC Videos

Här kan du lägga upp länkar till videoklipp eller dokumentärer om FC United. Du kan också bädda in videoklippet direkt i blogginlägget genom att bara skriva adressen till klippet i blogginlägget. Språket i artikeln bestämmer under vilken språkkategori som artikeln publiceras.

FC Fan Stories

Här kan du skriva din egen supporterberättelse. Det kan vara en reseberättelse om ditt senaste besök på Gigg Lane eller det kan handla om hur du fann FC United och hur du kom att älska allt som har med FC att göra. Enbart din fantasi och temat är din begränsning. Språket som du skriver supporterberättelsen på avgör under vilken språkkategori som supporterberättelsen kommer att publiceras.

Against Modern Football

Här lägger du upp allt innehåll om “Against Modern Football”-rörelsen som inte är FC-relaterat. Kategorin har tre underkategorier: “Blog posts” – här kan du skriva ditt eget blogginlägg om dina tankar om den moderna fotbollen. “Articles” – här kan du lägga in länkar till artiklar om den moderna fotbollen.“Videos” – här kan du lägga in länkar eller bädda in videoklipp om den moderna fotbollen. Denna kategori skiljer sig från de andra tre i det att du lägger in ditt inlägg under dessa tre kategorier oavsett vilket språk inlägget, videon eller artikeln är på.

Det låter grymt, men exakt hur gör jag det?

Det är faktiskt ganska enkelt. Om du har ett Facebook-konto så behöver du bara logga in med det kontot på vår sida och sedan publicera ditt material. Du kan också skapa ett konto genom att registrera din e-mail-adress ifall det är så att du inte använder Facebook.

Du registrerar dig och loggar in via länken: “Register / Login”, som är placerad på höger sida av bloggen precis under texten som beskriver vår blogg. Där kan du också hitta länken: “Write an article” som kommer att skicka dig direkt till sidan där du skriver dina blogginlägg.

Kom ihåg att hålla en god ton och läs genom våra “Riktlinjer för kommentarer och blogginlägg” innan du kommenterar eller skapar ett inlägg.

Så när börjar vi?

På en gång! Hoist up the John B’s sail. Vi kommer inte vara hemma på ett tag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.