Om oss – Svenska

Grundarna

Grundarna av bloggen representerar i sig själva den internationella aspekten av denna blogg i det att de härstammar från tre olika länder:

richard-simpsonRick Simpson

Rick bor i Poynton, nära Manchester, och var tillsammans med många andra med och grundade FC United of Manchester. Han jobbar i Main Stand-baren vid nästan varje hemmamatch och om du ser honom på läktaren kan du ge dig på att han skriker och sjunger lika högt som någon annan där. Rick har också involverat sig i att ta emot internationella besökare och har varit värd för ett otal pubrundor och middagar för FC United-fans över hela världen och har i och med detta också skapat en rad vänskapsband över landsgränserna.

 

 

ek3Erik Kunert

… är en av dessa personer som blivit vän med Rick under en av hans Manchesterresor. Erik har ända sedan 2007 varit djupt involverad i FC United och har både skrivit i FC’s matchprogram såväl som att ha varit en administratör för FC United International Branch’s facebook-sida. Han organiserar också individuelal fotbollsresor till Storbritannien, för alla som är intresserade, på hemsidan Football Flight. Erik bor i Wittenberg, i Tyskland och är denna bloggs tekniska geni.

 

 

linus-linusLinus Lind

… bor i Uppsala, Sverige, och såg sin första FC United-match 2009. Han ringde då upp sin gamle far och sade att: “Det är så här riktig engelsk fotbollskultur låter”. Enda sedan dess har FC United varit ett ständigt växande beroende och Linus gör sitt bästa att sprida ordet om “the FC United way” både i Sverige och internationellt.

Varför jag älskar FC United 

 

 

5 thoughts on “Om oss – Svenska

Leave a Reply

Your email address will not be published.